Poate sa ma ajute cineva cu listele cu subiecte posibile pentru fiecare materie de examen? Stiu ca inainte de examen, in cadrul fiecarui barou, apareau niste liste cu toate subiectele posibile, care practic acopereau toata materia, si din care erau trase la sorti subiectele pentru examenul propriu-zis. Daca are cineva acele liste cu subiecte, l-as ruga sa ma ajute si sa mi le trimita.
Multumesc anticipat!;)</b></i></u>
practica listelor cu subiecte posibile a aparut anul trecut, din ce stiu eu....daca le mai gasesc, le trimit. de fapt impropriu spus subiecte, niste spete care acopereau 101% din materia pt examen.:)
Eu stiu ca era vorba de subiecte teoretice, nu spete, de exemplu: prescriptia extinctiva, infractiunea de marturie mincinoasa, contractul de mandat, principiile dreptului procesual penal, etc. Oricum, orice ajutor, e binevenit.;)
salut, inteleg ca toti sunteti deja avocati in curs de a va da definitivatul, sau l-ati dat deja, insa ptr admiterea la baroul din buc ce stiti, cand se organizeaza si de unde as putea obtine tematica.
aveti cumva subiectele din sesiunile trecute, ca vreau sa-mi fac o idee.
multumesc anticipat.