avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte admitere/definitivat barou - HELP !!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte admitere/definitivat barou - HELP !!!

Poate sa ma ajute cineva cu listele cu subiecte posibile pentru fiecare materie de examen? Stiu ca inainte de examen, in cadrul fiecarui barou, apareau niste liste cu toate subiectele posibile, care practic acopereau toata materia, si din care erau trase la sorti subiectele pentru examenul propriu-zis. Daca are cineva acele liste cu subiecte, l-as ruga sa ma ajute si sa mi le trimita.
Multumesc anticipat!;)</b></i></u>
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 21:38, 2 Iulie 2007
anu trecut s-a dat in nov. pana acum nu m-a interesat , dar anul acesta................sa vad,
in fiecare an e in nov???
si tot civilul si procesualul civil??? chiar tot??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte noi pentru admiterea in avocatura Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Au aparut alte subiecte ptr admiterea in avocatura fata de cele de anul trecut/ anii precedenti??? Art. 6 din decizia Presedintelui UNBR 32/13 iulie 2009, ne ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)