avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de o solutie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de o solutie

Buna ziua,

Reprezint o agentie de publicitate neconventionala. Noi vrem sa oferim bani diverselor persoane sa tina lipit un afis/sticker cu reclame pe geamul de la masina, pe bicicleta, pe posete, pe geamul de la locuinta etc, pe o perioada de timp. Ar fi absurd sa facem contracte de munca in astfel de situatii.
Va rog sa-mi recomandati o solutie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu aceste persoane?

Ma feresc de conventii civile deoarece am inteles ca in prezent nu mai sunt recunoscute de codul muncii. In plus, am citit articolul de mai jos :
[ link extern ] /

Va rog sa ma ajutati cu o solutie.

Multumesc anticipat.
va referiti la contractul intre mine si firma careia ii fac publicitate sa inteleg

si cu persoanele respective neautorizate inchei conventie civila

am inteles bine?
imi cer scuze, nu am inteles initial:))

dar pentru astfel de contract nu este nevoie sa fie autorizat persoana respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contract imi trebuie? cristitsirc cristitsirc Buna ziua, Eu doresc sa fac un timp de publicitate neconventionala pentru magazinele de haine. Mai exact vreau sa iau niste tineri (nu au PFA) care sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru lipire de afise tanguera tanguera Buna ziua Imi cer scuze daca nu e locul potrivit pentru acest tip de mesaj insa nu am gasit nici o categorie potrivita. Doresc sa intreb cum / de unde se pot ... (vezi toată discuția)
Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)