avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cum imi aleg aparatorul?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cum imi aleg aparatorul?

Buna ziua. apelez din nou la experienta dvs.sunt in situatia de a-mi angaja un aparator,nu cunosc pe nimeni,cunostintele isi lauda "cunostintele" ca fiind cei mai buni nu am pasit niciodata intr-o sala de judecata si as avea nevoie de cateva sfaturi atunci cand imi aleg aparatorul... cateva criteri de selectie din multime....daca e mai in varsta are mai multa experienta ? daca poarta ochelari a fost cel mai tocilar student? trebuie sa fie elegant ? de unde stiu" ce are in cap"? acum glumesc putin dar problema mi se pare destul de grea..ptr. ca atunci cand platesti vrei si rezultate.
pare simplu si cand nu esti de specialitate e greu sa fi obiectiv ,de aceea ma tem ca nu voi aprecia la justa valoare prestatia...
Independent de opiniile exprimate,practica demonstreaza ca garantiile acordate initial de avocat,nu sunt mereu materializate printr-o hotarare favorabila clientului
ori alegeti din sala de judecata, daca va place de cineva cum pledeaza.. ori dupa ce platiti o consultatie, veti sti daca veti merge la drum cu dansul.
cred ca e ca la doctor, daca iti inspira incredere ii urmezi sfaturile si medicatia....
in legatura cu aprecierea... cred ca si-o "apreciaza" dansul intai..
Chestia cu sala de judecata imi pare interesanta, dar e posibil sa nu poata sa plateasca ceea ce ii place.

Ar fi bine sa ne zica despre ce fel de proces este vorba.Asa ar fi mult mai usor sa ne lamurim.
Defapt, ar trebui sa va ganditi la doua aspecte in cadrul aceleiasi situatii:
1. Alegerea avocatului dupa criterii personale, profesionale, s.a.m.d.
2. Acceptarea dvs de catre avocat ca si client.
Pentru a beneficia de consultanta, asistenta si reprezentare din parte aunui avocat trebuie sa "va aleaga" si el.

Alte discuții în legătură

Ite incurcate rau kytyna kytyna buna seara,haideti sa descalcim impreuna niste ite foarte incurcate.As vrea sa fiu mai concisa dar daca nu va dau toate elementele sigur nu va puteti exprima ... (vezi toată discuția)
Prescriere antecontract v.c.apartament elicrist elicrist buna ziua, va rog un sfat-- ce demers trebuie sa fac pentru a evita prescrierea unui antecontract v-c.(in octombrie se implinesc 3 ani de la data la care un ... (vezi toată discuția)
Sfat ..va rog! kytyna kytyna buna ziua. un sfat va rog!---antecontract v.c. termen predare in urma cu19 luni--la ora actuala constructie 0.as vrea sa actionez in judecata promitent ... (vezi toată discuția)