avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SALARIZARE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SALARIZARE

Buna ziua.Am o vechime in campul muncii de 15 ani.Salarul brut cu care am fost angajat a fost de 780,in timp am ajuns la un brut de 978(mentionez ca mi se spune ca am sporul de vechime introdus in salar) .In contractul colectiv avem specificat : sambetele si duminicile se platesc cu un spor de 25%.Pe fluturas imi apare salariu brut din contract 978 ,ZLUCRATE 850,ORESIMPL 53,ORESIMPL 40(am avut lucrate 3 sambete si 2 duminici si am avut 3 zile de concediu).Fluturasul respectiv este pe luna martie.Lamuriri din partea conducerii nu prea am,ma puteti ajuta dumneavoastra?Bani in mana am luat 767 lei.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: GEORGE2 , utilizator 18:31, 26 Mai 2010
Multumesc mult pentru raspunsul dat.A-ti putea sa-mi calculati si salariul pe aprilie?Acelasi brut,trei zile de concediu(pe fluturas indco 140),oresimpl 47,oresimpl 32(sambete si duminici),oredublu
93.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri weekend Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as vrea sa ma ajutati in legatura cu:Sa incep sa explic situatia: Am cativa angajati in sectorul alimentar,salar 700 lei brut.Ei lucreaza cand si ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariul net la 2 zile lucrate cu liber 2 zile? BlueAer BlueAer Am o problemă. Aici unde lucrez, nu primesc fluturaşul de salariu care să justifice ce taxe mi-a oprit statul şi cu ce bani din punct de vedere legal, ar ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 14 zile cu 14 libere Anaj Anaj Buna ziua, va rog daca puteti sa ma sfatuiti in legatura cu calculul salariului pentru angajatii care lucreaza 14 zile cu 14 libere. Am obtinut aprobarea ... (vezi toată discuția)