avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu asigurare de risc financiar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu asigurare de risc financiar

Buna ziua!

Speta: Am 3 credite la Unicredit . am depus hartiile prin care nu mai am venituri deloc (nu sunt angajat si firma la care sunt administrator nu are venituri de 6 luni - 0 lei cifra de afaceri). La 2 credite au fost acceptate (semnat noul contract) . La un credit nu accepta perioada de gratie pt ca acest credit are asigurare de risc financiar. Acum sunt amenintat cu executarea ... Ce este de facut? Multumesc pt sfat.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 16:29, 15 Mai 2010
Buna ziua !
Avand asigurare de risc financiar , executarea ar insemna ca acel credit sa fie acoperit de aceasta asigurare (daca valoarea asigurata acopera valoarea ratelor + dobanzile care sunt de achitat ) . Daca aceasta asigurare nu acopera debitul ramane sa se procedeze la inceperea demersurilor de executare pt. diferenta care nu este acoperita ....
Creditul initial a fost de 5000 de Euro si mai este de achitat acum undeva la 1500 Euro. In mod normal este acoperit.
Va puteti astepta sa va execute asiguratorul dupa ce despagubeste banca.
Ati avea sansa sa scapati daca polita de asigurare acopera si riscul de somaj si ati parcurs procedura legala de intrare in somaj.

Succes!
Nu sunt in somaj. Sunt doar administrator intr-o firma care nu are nici un venit. Si in concluzie nu am nici un venit.
Puteti fi executat si pe bunuri, nu numai pe venituri. :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita din pensie anticipata yubi yubi Buna ziua, mama mea a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca in valoare de 5000 euro si un card ca credit cu o valoare de 1500 ron. A ramas fara ... (vezi toată discuția)
Imprumut banca comerciala carpatica marianfraga_adrian marianfraga_adrian Buna ziua, In anul 2012 prin decembrie, am luat un credit de la Carpatica in valoare de 15.000 lei(eram angajat cu contract indeterminat, salariu 1900 ron, ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune adriantemax adriantemax Buna ziua, Ghinionul face ca imediat la 3 zile dupa inceperea anului 2 de exploatare la o masina sa fi facut un accident frontal care probabil va fi ... (vezi toată discuția)