avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Abuzul administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Abuzul administratorului

aadministratorului de asociatie i s-a incredintat stampila si toate anunturile sunt puse de le,tabelele de plata semnate numai de el,parerile personale sunt la fel afisate si semnate numai de el.Este legal?Ce se poate face in acest sens?
Nu vreau sa mi se recomande a face o plangere presedintelui sau celor 4 membrii din comitet sau cenzorului ,pentru că le munceste pe acasa,fac petreceri impreună şi toate sesizarile mele rama fara raspus,am facut si plangere la parchet si pentru că cineva are cunostinte s-a dat NUP.Nu sunt numai eu nemultumit ci mai multi....dar singura soluti este sa ne mutam.
Cel mai recent răspuns: Statescu , utilizator 18:04, 14 Mai 2010
dar singura solutie este sa ne mutam.

...sau sa ii schimbati din functii..:D
Rezolvarea e simpla daca spuneti ca sunteti mai multi nemultumiti. Faceti o adunare generala a membrilor asociatiei si alegeti alta conducere, precum si alt ad-tor. Daca tabelele de plata sunt semnate numai de el si aveti dubii ca ar fi incorecte va puteti adresa cu o plangere politiei pentru cercetari sau chiar parchetului. Aveti grija sa faceti asta numai daca aveti probe, altfel veti vedea din nou NUP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda administrator imobile OTILIAMANO OTILIAMANO Buna ziua, Am descoperit ca administratorul din blocul nostru are datorii la furnizori de 240.000 de lei si restanmtieri de numai 10.000 lei. Cum procedam ... (vezi toată discuția)
De cate ori trebuie sa se organizeze adunarea generala a locatarilor ca sa se poata lua decizii legale ceapraga ceapraga Buna ziua, Avem din pacate o administratora, un cenzor , un presedinte si un comitet executiv care nu se ... (vezi toată discuția)
Bună seara la noi în bloc e o situație dificila. suntem asociație ... Ianit Ianit Bună seara La noi în bloc e o situație dificila. Suntem asociație de proprietari, eu ca proprietar al unui apartament am sesizat câteva nereguli vizavi ... (vezi toată discuția)