avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... sunt cetatan rus cu rezidenta permanenra in romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

sunt cetatan rus cu rezidenta permanenra in romania

ce drepturile am eu a de calatori in ue?
Cel mai recent răspuns: Statescu , utilizator 17:37, 14 Mai 2010
Rezidentul este persoana care nu are cetatenia romana titulara al unui permis de sedere temporara sau al unei carti de rezidenta .
Ca atare aveti dreptul de a calatori ca cetatean rus.
Rezidenta permanenta in Romania va da dreptul de a locui in Romania. Fiind cetatean strain,al unui stat care nu face parte din UE, nu puteti calatori decat cu pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare carte rezidenta permanenta A_A A_A Buna ziua, Pentru cetatean strain, tara non-UE, se poate aplica pentru solicitarea cartei de rezidenta permanenta avand urmatoarea situatie: - pe ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)