Buna ,in urma cu 4 luni am fost angajata din somaj la o firma cu durata nedeterminata,la inceputul lunii mai exact pe data de 09 apr.am intrat in concediu medical pana la data de 14 mai inclusiv.Am primit prin posta o decizie prin care mi se aducea la cunostinta ca la data de 06.mai am fost concediat,intreb eu acum cum e posibil fiind in concediu medical sa se ia o astfel de decizie
Buna ziua,
Va recomand sa contestati aceasta decizie in instanta intrucat art. 60 alin 1 lit. a din Codul Muncii, concedierea salariatilor nu poate fi dispusa pe durata incapacitatii temporare de munca, stabilita prin certificat medical (concediu medical)
formulati contestatie in termen de 30zile de la data primirii deciziei la tribunal. Se va anula decizia si veti fi reintegrata in munca , binenteles ca veti primi si salariile aferente
deja am primit lichidarea tot prin posta,si mi sa virat in cont o suma egala cu salariul aferent lunii aprilie,nu mi sa transmis cum a fost calculata aceasta suma
Concediere abuziva
gigelas
Buna ziua,
Un angajator a concediat disciplinar un salariat pe motiv ca ar fi avut un comportament neadecvat la locul de munca si ca ar fi avut mai multe ... (vezi toată discuția)