avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere

Buna ,in urma cu 4 luni am fost angajata din somaj la o firma cu durata nedeterminata,la inceputul lunii mai exact pe data de 09 apr.am intrat in concediu medical pana la data de 14 mai inclusiv.Am primit prin posta o decizie prin care mi se aducea la cunostinta ca la data de 06.mai am fost concediat,intreb eu acum cum e posibil fiind in concediu medical sa se ia o astfel de decizie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 15 Mai 2010
:offtopic: Interventie moderator
@ cornelia s

Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
pe documentul unde mi se cerau cate explicatii cu privire la activitatea mea era scris CONVOCATOR ,asta era in ziua cand am efectuat inventarul ,seara la inchiderea magazinului mi sa cerut sa scriu acele explicatii,a doua zi am intrat in concediu medical si mi sa acceptat concediul de fiecare data,am prezentat concediul dupa cateva zile de la obtinerea lui ,nu am asteptat sa treaca cele 5 zile ale lunii urmatoare,deci daca conc,med a fost emis la data de 09.04 eu l-am trimis la firma in data de 11.04 si tot asa.Ma intreb acum daca firma ia in calcul acel act ca fiind o cercetare,desi nu mi sa explicat la acel moment ce se intampla
Nu puteati fi concediat din concediu medical.
nici cercetat disciplinar.
daca eu am avut concediu medical pana in data de 14.05 si angajatorul nu vrea sa ma accepte la munca ce se intampla? eu vreau sa depun luni 17.05.2010 o contestatie la decizia de concediere.Perioada pana cand imi vafi solutionata problema cum va fi evidentiata in pontaj si in cartea de munca in special
Depuneti contestatia la Tribunalul Judetean in a carui raza aveti domiciliu ... de asemenea, solicitati anularea deciziei de concediere, reintegrarea in functia detinuta si plata drepturilor salariale de la data incetarii c.i.m. si pana la reintegrarea in functia detinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva gigelas gigelas Buna ziua, Un angajator a concediat disciplinar un salariat pe motiv ca ar fi avut un comportament neadecvat la locul de munca si ca ar fi avut mai multe ... (vezi toată discuția)
Convocare comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna dimineata.Va prezint urmtoarea situatie: Unui angajat al unei societati comerciale, care se confrunta cu probleme financiare majore, i s-a desfiintat ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara in perioada de preaviz al concediere colectiva ContSters105242 ContSters105242 Buna ziua, Am si eu o intrebare, va rog frumos. Sunt angajat, la o firma mai mare, si am primit acum o saptamana decizia de concediere colectiva (cu art. ... (vezi toată discuția)