avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa 2

Daca am detinut in perioada 2001 - 2004 o locuinta care in urma divortului a trebuit vaduta. Mai sunt eligibil pentru Prima casa.
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 13:40, 19 Mai 2010
..dumneavoastra nu trebuie sa dati...
va multumesc mult
...in sustinerea celor de mai sus...(2) Beneficiarul Programului este persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
a) pana la data solicitarii creditului nu a detinut in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita;
b) achizitioneaza sau construieste o singura locuinta, printr-un credit acordat si garantat in conditiile Programului;
c) are calitatea de imprumutat in raport cu finantatorul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie propria raspundere-prima casa 3 mihaelatimisoara mihaelatimisoara Buna ziua, In anul 2003 am dobandit prin credit bancar o locuinta impreuna cu fostul meu sot. In 2005 am divortat, am vandut locuinta si am impartit banii ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa, chiar daca sotia detine o cota parte la apartament mihaionascu mihaionascu Buna ziua, Dupa cum spune si titlul doresc sa aflu daca este posibil ca sa fac un credit Prima Casa si sa achizitionez apartamentul pe care sotia detine o ... (vezi toată discuția)
Prima casa teomari teomari Buna ziua! Sunt maritata din iunie 2011, iar sotul meu are un apartament pe numele lui in Ploiesti.Incercam sa vindem acest apartament, dar nu am reusit pana ... (vezi toată discuția)