avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani imprumutati cu act la notar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani imprumutati cu act la notar

buna ziua. am si eu , rog , nevoie de un sfat, de o parere. in urma cu ceva vreme am imprumutat bani unui prieten. am facut un act la notar (inspirat se pare). in decembrie se implinesc 3 ani de cand am facut actul respectiv. suma imprumutata este de 2500 de euro, iar actul respectiv are valoare de titlu executoriu (asa scrie pe el). tipul respectiv lucreaza de 3 ani de zile in politie (deci are un venit de unde i se pot lua bani). as dori va rog sa stiu care sunt pasii si care sunt sasele ca sa imi recuperez banii. va multumesc
mergeti cu acel contract la un executor judecatoresc
Atentie la termenul de 3 ani de zile
Contactati avocat in vederea promovarii de actiune in instanta
Avand in vedere ca respectivul contract este titlu executoriu, grabiti-va sa mergeti la un executor judecatoresc pentru a putea fi pus in executare si sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut bani cu titlu executoriu fara garantii johnnydls20 johnnydls20 buna ziua. va rog, daca aveti amabilitatea, sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari. in urma cu ceva vreme (cand inca nu venise criza si la noi in tara) ... (vezi toată discuția)
Imprumut nerestituit Mari-loreta Mari-loreta Buna seara,am facut un împrumut anul trecut pe data de 10 ianuarie 2019 prin contract notariat de 12 mii euro însă nu am pus clauza...termenul a expirat iar ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei creante, de la un prieten. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat un prieten cu niste bani si nu vrea sa mi mai dea. Cand i-am dat bani am incheat un contract de imprumut la notar autentificat prin ... (vezi toată discuția)