avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma fara activitate de la infiintare apare dupa 4 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma fara activitate de la infiintare apare dupa 4 ani cu activitate la Registrul Comertului.Ce se intampla ?

Firma fara activitate de la infiintare apare dupa 4 ani adica din 2010 cu activitate la Registrul Comertului.Ce se intampla ?Sunt disperata .Va rog dati-mi sfaturi cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 22:22, 15 Mai 2010
Firma fara activitate de la infiintare apare dupa 4 ani cu activitate la Registrul Comertului.Ce se intampla ?

Sunt 2 notiuni distincte:
firma activa = nu are facuta suspendarea activitatii la ONRC de catre adiministrator
firma cu activitate = Activitate inseamna ca a emis facturi catre clienti..chitante de incasare...deci si-a exercitat obiectul de activitate
Cred ca va referiti la faptul ca este depus bilant...si acest lucru este perfect in conditiile in care trebuiesc evidentiate in contabilitate cheltuielile de constituire firma..etc
Nu ati mentionat motivul disperarii dvstra....

.

Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
Contabila m-a anuntat ca nu i-a fost primita la finante declaratia in 0 intrucat firma apare cu activitate .
robertzic a scris:

Contabila m-a anuntat ca nu i-a fost primita la finante declaratia in 0 intrucat firma apare cu activitate .

asta inseamna ca nu ati facut demersurile pentru suspendarea firmei la ONRC,deci firma este activa. ..si deci in declaratia 100/martie trebuie sa fie taxa forfetara si nu zero.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 victon victon Am constituit o societate SRL in luna mai 2009.In luna iunie am suspendat activitatea SRL-ului.Societatea din luna mai si pana la data suspendarii la Registrul ... (vezi toată discuția)
Expirare valabilitate firma zdb zdb Buna ziua, in cazul unei firme careia i-a expirat perioada de valabilitate (a fost constituita pe 10 ani)...ce se face dupa aceasta perioada? Este considerata ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)