avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executare decizii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executare decizii

:)am nevoie de un raspuns ,va rog! am fost implicat intr-un litigiu de munca in calitate de contstator al desfacerii contractului de munca indisciplinar,in urma recursului s-a inlocuit cu sanctiunea reducerii salariului de baza cu 10% pe trei luni,reincadrarea pe postul avut anterior cu plata drepturilor salariale cuvenite si a celorlalte drepturi de la data concedierii pana la data integrarii.Nu doresc reintegrare,ce trebuie sa fac pentru executarea deciziilor.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 14:58, 16 Mai 2010
Cred ca va trebui sa va reincadrati, sa va incasati drepturile salariale aferente perioadei litigiului, dupa care hotarati ce o sa faceti: ramaneti sau demisionati.
Este absolut necesar reintegrarea? nu exista totusi si alta posibilitate?
Exista varianta sa solicitati reincadrarea si apoi incetarea c.i.m. cu aceeasi zi.
Sa va dea dr. salariale cuvenite atunci, va reaincadrati de forma o zi, si va incetati cu aceeasi zi.( acordul partilor)
Daca nu va prezentati riscati sa primiti o a doua concediere tot disciplinara pentru absente nemotivate, angajatorul este obligat prin dispozitivul instantei sa va reintegreze si mai mult angajatorul doreste sa limiteze perioada de la desfacerea CIM pana la reintegrarea efectiva pentru a plati cat mai putin despagubiri egale cu salariile pe perioada concedierii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea in munca a unei persoane ca urmare a unei hotarari judecatoresti adelina-pop adelina-pop Printr-o hotarare definitiva si irevocabila, instanta stabileste: - anularea deciziei de concediere - obliga la reintegrarea contestatoarei pe postul detinut ... (vezi toată discuția)
Sfat reintegrare smeagull smeagull Buna ziua, Ma aflu in situatia angajatorului care are de operat reintegrarea unui angajat, in urma castigarii de catre acesta in instanta a contestatiei la ... (vezi toată discuția)
Reintegrare efectiva anna2000 anna2000 buna ziua hotararea tribunalului anuleaza decizia de desfacere a contractului de munca, repune partile in situatia anetrioaa iar anagatorul trebuie sa ... (vezi toată discuția)