avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In cat timp pot depune motivele de recurs la ordonanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In cat timp pot depune motivele de recurs la ordonanta presedentiala?

Am facut recurs in teremnul de 5 zile de la pronuntatre la o hotarare prin ordonanta presedentiala de incredintare a copilului.In cat timp trebuie sa depun motivele de recurs? Si la primul termen de judecat in recurs?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 15 Mai 2010
Sincer...nu inteleg nimic .., logic, cum as putea sa motivez ceva ce nu cunosc? avand in vedere ca am declarat recurs in termen de 5 zile de la prountare, iar Hotararea mi-a venit abea acum dupa o luna?...Ma poate lamuri cineva ? a avut in instanta cineva vre-un caz similar...ca, din cate vad nu exista doua pareri la fel..
D-na map96, e vorba de recurs la o ordonanta presedentiala, e tot termenul de 15 zile de la comunicare!? Va spun eu ca nu!#-o.era scris in registru , al judecatorie, 5 ZILE DE LA PRONUNTARE!....Sunteti avocat, nu?
motivele in 5 zile de la comunicare...
In 5 zile de la pronuntare daca retin eu bine.
Daca partea a fost prezenta la judecata.
Asa zice legea.

Trebuie sa aveti redactata hotararea in 2 zile.
Este foarte greu.
Eu am primit-o in 4 zile dar deja incepusem motivele de recurs si am avut timp sa finalizez motivarea recursului...pe incredintare minor catre tata...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul la ordonanta presedintiala Irina S. Irina S. Cum pot motiva recursul impotriva unei OP respinse atat timp cat nu primesc motivarea in acest termen scurt de 5 zile de la pronuntare?? Pot suna la arhiva sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie ordonanta presedintiala - incredintare minor divinesmihai divinesmihai In cazul in care o ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program provizoriu de vizita pt un minor este respinsa, se poate face recurs la ea? (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta presedintiala Bograv Bograv Cum pot depune recurs la o hotarare pe ordonanta presedintiala, comunicarea scrisa a hotararii am primit-o pe data 24.04.2013 iar pronuntarea a fost in data in ... (vezi toată discuția)