:O Daca esti audiat de procuror intr-un caz penal care nu prezinta pericol social (regimul circulatie) , trebuie sa fie prezent in aceiasi incapere si politistul anchetator ?. Mentionez ca in acest caz nu a fost angajat un aparator , inculpatul recunoscindu-si vina .
Politistul a insistat sa insoteasca inculpatul , asistind si la anchetarea acestuia de catre procuror .
Cazul era simplu , evident , fara agresiuni din partea inculpatului .
Am impresia ca exista un interes de colaborare intre cei doi , procuror si politist !?!
In provincie , toata lumea cunoaste pe toata lumea .
S-a intimplat ceva la anchetarea de la politie . I s-a sugerat invinuitului declaratia , acesta refuzind . Au urmat nervi si suparare la nivel de anchetator .
Cu multumiri .
Pt. elladomi -avocat Nu lucrez in domeniu !
V-am cerut un sfat .
Habar nu am de ce un violator sau un excroc nu este retinut pe loc ,dar nici nu inteleg cum un politist poate profita de naivitatea unui om simplu bagindu-l in aceiasi oala . Sa comentez aici cazul ar fi tardiv si plictisitor pt. dv. dar totusi ....
A fost verificat de un echipaj in parcare asteptindu-ma. Eu fiind soferul . Era intradevar BEAT dar statea cuminte pe locul din dreapta#-o . Cind m-am intors la masina disparuse . Nu mi-am facut griji . Am asteptat mult si bine sosirea lui . Peste doua ore am aflat ca a ajuns la medicolegal .:))
Comic , NU !?
Urmarirea penala
mary6
Buna ziua,si La multri Ani!.In urmarirea penala privind infractiunea de abuz de incredere ,politistul judiciar care efectueaza cercetarea penala ,poate sa; ... (vezi toată discuția)