avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... poprire pe veniturile unui salariat care e in concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

poprire pe veniturile unui salariat care e in concediu crestere copil

am urmatoarea situatie :
am primit de la CEC o adresa de infiintare a popririi pe veniturile unui salariat care se afla in crestere si ingrijire copil, deci cim este suspendat , fapt pentru care nu am de unde sa-i retin, asa ca eu zic sa fac un raspuns catre cec si sa le expunem situatia actuala.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 15:42, 29 Martie 2007
Pai... asa sa faci:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe concediu de sarcina si lauzie nukytza nukytza Buna ziua, am cateva intrebari la care nu reusesc sa gasesc raspuns in postarile anterioare facute pe site. Am sa expun situatia mea, urmand sa adresez ... (vezi toată discuția)
Poprire imposibil de executat smeagull smeagull Buna ziua, Ca angajator, sunt tert poprit din oficiu, de catre instata, pentru pensia alimentara datorata de salariatul meu. In prima luna de la ... (vezi toată discuția)
Poprire salar - pensie alimentara Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un salariat mi-a adus o copie dupa sentinta de divort din care reiese faptul ca are obligatia de a da 1/4 din salar fostei sotii, cu titlul de ... (vezi toată discuția)