am achizitionat o masina in martie 2008 la pretul de 25 000 euro. in iunie 2008 m-am despartit in fapt de sotul meu. masina este la el de atunci. abia acum am terminat divortul si pot incepe partajul. valoarea masinii a scazut la jumatate aproape acum. banii sunt luati din banca. la cat se evaluaeza masina acum? si daca a stat la el tot timpul acesta, fiind pe numele lui, suport si eu paguba daca acum se evalueaza la pretul pietei?
Puteti solicita ca expertiza sa stabileasca si o valoare la data despartirii in fapt a partilor, de care instanta urmeaza sa tina cont la cererea dvs, transmitand expertului cu ocazia expertizei toate datele despre masina (stare tehnica, km, reparatii, accidente, etc.) la data cand s-a produs despartirea si de cand masina este folosita unilateral de celalalt sot. Este posibil ca in aceasta perioada masina sa fi suferit modificari radicale fata de starea de la data despartirii in fapt, chiar si un accident grav sau poate a fost imbunatatita (reparata - revopsita, tuning, etc).
Valoare bun partajat
stefi_gv
am achizitionat o masina in martie 2008 la pretul de 25 000 euro. in iunie 2008 m-am despartit in fapt de sotul meu. masina este la el de atunci. abia acum am ... (vezi toată discuția)