am achizitionat o masina in martie 2008 la pretul de 25 000 euro. in iunie 2008 m-am despartit in fapt de sotul meu. masina este la el de atunci. abia acum am terminat divortul si pot incepe partajul. valoarea masinii a scazut la jumatate aproape acum. banii sunt luati din banca. la cat se evaluaeza masina acum? si daca a stat la el tot timpul acesta, fiind pe numele lui, suport si eu paguba daca acum se evalueaza la pretul pietei?
Masina va fi evaluata de un expert tehnic auto,care va avea in vedere o serie de criterii tehnice care determina valoarea acesteia,ca de exemplu:anul de fabricatie,coeficientul de uzura,tipul si marca masinii,reparatii efectuate,kilomtri rulati etc.
Nimeni nu poate previziona o valoare estimativa pana nu vede autoturismul si nu cunoaste aceste detalii si multe altele.
eu am cumparat masina in martie, si in iunie ne-am despartit
masina era imaculata la acea data
intre timp el i-astricat si cutia de viteze (tiptronica)...si este vreo 4000 de euro reparatia
dar masina a fost la el, nu la mine, el a folosit-o
Eventualele avarii produse autoturismului vor fi avute in vedere de catre expert la evaluare si in mod aproape sigur vor duce la scaderea valorii autoturismului.
stiu acest lucru.eu intrebam daca acest lucru ma afecteaza pe mine? mi s-ar parea logic avariile sa se scada din partea lui, nu si din a mea.eu nu am avut vina.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Valoare bun partajat
stefi_gv
am achizitionat o masina in martie 2008 la pretul de 25 000 euro. in iunie 2008 m-am despartit in fapt de sotul meu. masina este la el de atunci. abia acum am ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto
cosmmaa
La expertiza unui autoturism bun comun,reclamanta a solicitat sa se dea valoarea actuala a masinii si uzura acesteia pe o perioada de 2 ani cat nu sa folosit ... (vezi toată discuția)
Evaluare corecta?
cmdalina
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema, intrucat nu sunt sigura ca evaluarea autoturismului s-a facut corect.
Acum 2 saptamani am fost ... (vezi toată discuția)