avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional la credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional la credit

Am un credit de nevoi personale,fara garantii, fara restante pana in prezent, ,pe care l-am facut cu dobanda fixa (cam 17%),cam acum un an si jumatate,iar acum la banca unde am eu creditul,dobanzile au scazut foarte mult. Daca cer refinantarea se pare ca nu ma mai incadrez pt ca mi-a mai scazut salariul, dar as putea cere sa fie facut un act aditional la creditul deja existent dar cu dobanda mai mica?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
margaritar26, utilizator
Cel mai recent răspuns: margaritar26 , utilizator 10:01, 16 Mai 2010
Puteti sa cereti bancii asta; aprobarea tine insa numai si numai de banca; data fiind scaderea veniturilor poate va pot propune alte variante.
Multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Speta oug 50 GCC GCC Buna ziua! In anul 2005 mi-am facut un card de credit(descoperire de cont)- 1980 lei si cu aceasta ocazie mi s-a deschis si un cont. La acest credit nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - dobanda fixa versus dobanda variabila...un sfat, va rog! carmenbucur carmenbucur Va solicit o sugestie in urmatorul caz: Intentionez sa imi refinantez 2 credite , anume: un credit (deja refinantat...dar in conditii cam dezavantajoase,a ... (vezi toată discuția)