avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Linia succesorala a Casei Regale Romane
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Linia succesorala a Casei Regale Romane

Va rog frumos, traduceti-mi si mie din romana in romana,urmatorul citat: "Descendenţii Regelui Carol al II-lea al României, pe orice ramură colaterală, vor continua să fie excluşi din linia de succesiune şi nu vor fi membri ai Casei Regale a României, se mai arată în noile norme ale dinastiei." Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:12, 16 Mai 2010
adica descendentii din sora, fratele, unchiul sau matusa regelui carol 2 nu mai sunt membrii ai casei regale..doar copii directi ai regelui carol 2 sunt membrii ai casei regale, respectiv: regele mihai I si printul paul de romania, inclusiv copii acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monarhia nu poate sa revina in romania! cine au fost monarhii din romania si ce s-a intamplat in fapt. rodica_post rodica_post Regele Mihai aşteaptă să i se pună tronul în braţe. Mai are de aşteptat,pentru că ,se pare ca nici acum nu şi-a dat seama de ce monarhia a ieşit ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire dupa sora vitrega ottilia2805 ottilia2805 Mama mea avea 5 ani cand i-a murit mama. Tatal, se recasatoreste si in urma casatoriei se nasc o sora si un frate. Sora, nu se casatoreste niciodata si nici nu ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire clarificare clasa iv mostenitori legali Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna ziua. Cineva a decedat si nu are descendenti directi decat o matusa si doi veri primari clasa a IV-a de mostenitori legali (colateralii ordinari). Imi ... (vezi toată discuția)