avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate sa beneficiezi de indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate sa beneficiezi de indemnizatie crestere copil si sa ai si societate?

Buna ziua. Am intalnit o situatie care ma bagat in ceata si va rog sa ma lamuriti.
Deci, sotul lucreza la o firma, sotia fara loc de munca - naste un copil si... de indemnizatie beneficiaza sotul. Nimic anormal doar ca ei isi deschid o societate cu ei doi asociati, el fiind administrator si in acelasi timp beneficiind de indemnizatie.Eu zic ca ar fi trebuit sa inceteze indemnizatia si sa ia doar suplimentul dar e doar o parere neavizata.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 17:23, 16 Mai 2010
Buna ziua,

sotul, fiind in concediu crestere copil, are activitatea suspendata deci, nu mai poate realiza alte venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil a doua nastere stelutamonica stelutamonica Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare: am o salariata in concediu pentru ingrijire copil pana la 2 ani.Pe 4iunie 2009 ar fi trebuit sa se intoarca la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil tata irina_marieta irina_marieta Buna ziua! Salariatul nostru solicita concediu crestere copil pt cel de-al doilea copil, nascut in data de 01.04.2020. Sotia acestuia beneficiaza de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate micky75 micky75 DACA INTRU IN CONCEDIU DE PATERNITATE CARTEA DE MUNCA SE INTRERUPE SAU NU? SOTIA TREBUIE SA NASCA IN JUR DE 2 APRILIE EU CA TATIC DE CAND POT SA INTRU IN ... (vezi toată discuția)