avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rezolutie NUP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rezolutie NUP

Buna ziua.
As dori sa stiu daca o rezolutie cu privire la icetarea urmariri penalae pote fi atacata si in ce termen,avind in vedere ca am doua procese sistate cu firma unde am lucrat
cu privire la neacordarea de somaj si desfacerea contractului de munca ,invocand un minus constatat de ei in timp ce eu eram in spital si la care am primit rezolutia de care va vorbeam mai sus.Cele doua procese ale mele cu privire la drepturile ce mi-se cuveneau si eliberarea cartii de munca,pot fi repuse pe rol dupa aceasta rezolutie? Va multumesc.


Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 23:08, 17 Mai 2010
in termwn de 20 zile de la comunicarea rezolutiei
crisv a scris:

in termwn de 20 zile de la comunicarea rezolutiei



In conformitate cu disp.278 c.pr.pen,rezolutia procurorul o puteti ataca ,formuland contestatie , impotriva acesteia la procurorul ierarhic superior al celui care a dat solutia ,in termen de 20 de zile de la comunicarea acesteia.
Daca nici in aceasta situatie nu vi se raspunde ,in 20 de zile,aveti posibilitatea sa atacati solutia in instanta.
In general aveti in vedere disp.art.275-278 c.pr.pen.
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
Radu Gabrian, Mediator
Inca nu puteti repune pe rol procesele dvs. Trebuie sa se definitiveze solutia procurorului si abia atunci puteti face cerere de repunere pe rol. In termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei, partea interesata o poate ataca la primul procuror, iar mai apoi la instanta. Trebuie sa va interesati la parchet daca s-a formulat contestatie sau nu, in termen legal.

Av. Claudiu Sorin Feteanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cristina combei cristina combei daca am primit de la parchet o solutie cum o contest si undeX-(#-o (vezi toată discuția)
Rezolutii aberante nikolos nikolos procurorul care ancheteaza dosarul penal cu art 178 si 184 da o rezolutie negativa asupra unei cereri. Se face plangere la prim procuror care o respinge ... (vezi toată discuția)
Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)