avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM

De unde pot sa fac rost de un Contract Colectiv de Munca? Intreprinderea la care lucrez nu vrea sa mi-l dea? Exista un alt loc de unde pot sa fac rost de el?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:34, 16 Mai 2010
Mergeti la Agentia de Prestatii Sociale (fosta Directie de munca si protectie sociala) de la judet, unde se inregistreaza toate CCM si solicitati sa primiti o copie dupa CCM al angajatorului dvs.
gugu13 a scris:

De unde pot sa fac rost de un Contract Colectiv de Munca? Intreprinderea la care lucrez nu vrea sa mi-l dea? Exista un alt loc de unde pot sa fac rost de el?

Depuneti o solicitare , in acest sens, la fosta Directie de Munca din judetul in care are sediul angajatorul , actualmente Agentie Judeteana de Prestatii Sociale.

Sau deschideti o actiune in instanta - obligatia de a face - ce are ca obiect eliberarea unei copii de pe CCM la nivel de unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie dupa contractul colectiv de munca diana bc diana bc Am primit o notificare din partea firmei prin care sunt anuntata ca postul meu e defiintat ( se mai spune ca se reorganizeaza firma si toate posturile similare ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca teisoara teisoara Va rog frumos sa-mi spuneti unde se inregistreaza contractul colectiv de munca al societatii,pt.ca patronul nu vrea sa mi-l dea spre citire,iar eu nu l-am ... (vezi toată discuția)
Compensatie conf. art.78 alin.1-2 din contractul colectiv la nivel national catalinu catalinu Buna ziua, Situatia sotiei mele este urmatoarea..... La data de 17.02.2010 a terminat concediul de ingrijire copil si a mers la fostul loc de munca unde a ... (vezi toată discuția)