avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am deschis proces de divort fara avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am deschis proces de divort fara avocat

Am intentat proces de divort sotiei mele dar nu am angajat avocat. Poate sa-mi dauneze in vreun fel acest fapt? Eu oricum vreau sa divortez. Nu vad ce importanta are cine va cistiga(probabil ca va trebui sa-i platesc cheltuieliel de judecata si avocatul pentru ca ea si-a angajat avocat).Pina la urma divortul trebuie sa se pronunte din vina cuiva,nu?Sau din culpa comuna.Va rog sa-mi spuneti ce riscuri imi asum daca nu angajez avocat.In afara de asta am cerut incredintarea copilului sotiei si acum am intreb daca nu cumva am facut o gresala...si daca nu cumva acest lucru va influenta procesul de partaj care va urma. E posibil sa se hotarasca raminerea in apartament a sotiei si copilului pentru faptul ca minorul a ramas cu ea ?
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2007
Andrey_40, utilizator

Am intentat proces de divort sotiei mele dar nu am angajat avocat. Poate sa-mi dauneze in vreun fel acest fapt? Eu oricum vreau sa divortez. Nu vad ce importanta are cine va cistiga,probabil ca va trebui sa-i platesc cheltuieleile de judecata si avocatul pentru ca ea si-a angajat avocat.Pina la urma divortul trebuie sa se pronunte din vina cuiva,nu?Va rog sa-mi spuneti ce riscuri imi asum daca nu angajez avocat.

Tie nu stiu cat iti dauneaza dar sigur unui avocat ii lipsesti din buget.:((
Daca nu ai avocat nu poti sa te pronunti pe proceduri, in schimb poti sa te sustii mult mai bine pe fond;)
Daca pierzi, oricum platesti si avocatul sotiei.#-o
Multumesc pentru raspuns dar v-as ruga sa-mi spuneti ce inseamna mai exact sa ma pronunt pe proceduri sau pe fond.Nu cunosc acesti termeni
~ Conținut șters la cerere ~

Multumesc pentru raspuns dar v-as ruga sa-mi spuneti ce inseamna mai exact sa ma pronunt pe proceduri sau pe fond.Nu cunosc acesti termeni

adica probleme de genul: lipsei de procedura, citare martori, audiere martori( cum dirijezi raspunsul), etc.#-o
si la partea a doua a intrebariii cine imi poate raspunde?

Alte discuții în legătură

Partaj divort Paula444 Paula444 Buna ziua am o intrebare,daca divortez de sotul meu si el nu se prezinta la proces in instanta pentru partaj apartament,mai are dreptul la el?Sotul este plecat ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile? geo78 geo78 Am divortat de sotia mea urmand ca eu sa platesc 17 milioane pensie copilului nostru de 3 ani. Am crezut ca am scapat de ce a fost mai greu dar m-am inselat. ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament dupa ani de zile salmirox salmirox In timpul casatoriei fostului sot i s-a repartizat de la fabrica unde lucra in 1989 un apartament cu 2 camere . Din 1988 noi 2 am venit in Vaslui ca ingineri ... (vezi toată discuția)