avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament abuziv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament abuziv

am avut un contract cu o firma de telefonie nationala an care a fost inclus si internetul.Cand a expirat contractul nu am mai vrut sa-l prelungesc dar am platit normal cum era factura .An luna noembrie pe data de 4 am incheiat un contract cu o sc care ne-a oferit tel cablu si net la un pret mult mai bun. Anainte de aceasta data i-am sunat si le-am cerut sa opreasca serviciile,ceea ce nu au facut si au continuat sa-mi trimita factura inclusiv pe luna decembrie .Acum m-au dat la o firma de recuperari ,este corect, cum ma pot apara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:29, 17 Mai 2010
1. Spuneti-le ca nu aveti contract cu firma respectiva, contractul a expirat.
2. Nu le mai raspundeti la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - contract cu tarife crescute luna de luna cucuvea cucuvea LA MULTI ANI buna ziua am avut un contract incheiat cu o firma care a expirat in 2010 nu stiu exact luna dar nu cred ca e inportant ca ei m_au contactat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele. Am avut contract cu [editat] din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In 4.12.2007, am ... (vezi toată discuția)