avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... state fara semnatura
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

state fara semnatura

O societate acorda salarii fara a-i pune pe salariati sa semneze statul de plata.Ulterior, nu mai are activitate din lipsa de comenzi, acorda salariatilor somaj tehnic dar nu are posibilitatea sa le si plateasca acest somaj.salariatii depun plangere la ITM si solicita drepturile salariale din somaj tehnic cat si drepturi salariale pe 2 luni inainte de somaj tehnic(care de fapt erau acordate dar nu exista semnatura).In contabilitate figureaza ca si achitate acele 2 luni, s-a intocmit bilant...In momentul de fata societatea este in insolventa si trebuie sa depuna la dosar docuemnetele contabile.Intrebarea mea este daca societatea/administratorul vor fi sanctionati in vreun fel?(intre timp a mai strans semnaturi, dar exista salariati care au dat in judecat asocietatea si bineinteles ca au si castigat acele drepturi salariale pentru 2 luni care de fapt erau ridicate).Care ar fi solutia? Ar trebui sa se faca vreo modificare in contabilitate?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 13:01, 17 Mai 2010
Am raspuns la celalalt post
am primit mesajul dvs.va multumesc!mai am o intrebare daca ma puteti ajuta: dupa cum spuneam, societatea est ein insolventa si trebuie sa depunem l adosar documetele contabile.Dinn comunicarea primita rezulta ca administratorului i -sa ridicat dr. de administrare a societatii.Printre docuementele ce trebuie atasate se numara si bilantul contabil.Bilantul contabil la 31 decembrie 2009 cred ca trebuie depus, dara cest bilant nu est eintocmit inca;ar trebui intocmit in urmataorele zile, dar daac administratorului i s-au ridicat toate drepturile, mai poate semna acest bilant?Sau nu vom intocmi noi bilant la 31 decembrie si il depunem pe cel din iunie?
Trebuie discutat cui lichidatorul ce acte se predau si se intocmeste pv de predare primire pentru documentele respective.
am inteles. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stat de plata fara semnatura av_emy av_emy O societate acorda salarii fara a-i pune pe salariati sa semneze statul de plata.Ulterior, nu mai are activitate din lipsa de comenzi, acorda salariatilor ... (vezi toată discuția)
Salarii acordate fara semnatura pe stat de plata av_emy av_emy O societate acorda salarii fara a-i pune pe salariati sa semneze statul de plata.Ulterior, nu mai are activitate din lipsa de comenzi, acorda salariatilor ... (vezi toată discuția)
Salariu fulguta fulguta Am fost dat in somaj dar nu am primit drepturile salariale pentru doua luni si jumatate si nici un raspuns clar daca-i voi primi si cand.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)