avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

buna ziua
Am avut un accident rutier iar partea vatamata cere bani( are 14 zile ingrijiri medicale conform certificatului medico legal-dosar penal cu posibil d eimpacare). daca eu ii dau suma de bani solicitata pentru impacare, trebui samerg la notar sa facem un document princ are se obliga sa nu mai vina cu pretentii mai tarziu?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:30, 18 Mai 2010
Sa mearga intai la Politie si sa declare faptul ca s-a impacat cu dvs., ca intelege sa nu depuna plangere/sa si-o retraga iar pe latura civila nu mai are nici un fel de pretentii, pentru ca a primit suma de....cu titlu de despagubiri materiale.

Puteti sa incheiati, facultativ, si un simplu inscris sub semnatura privata intre parti, in conditiile disp. art.1180 C.civ. care ar trebui sa fie suficient zic eu...
Da puteti si sa va intelegeti cu accidentatul dar bine v-a sfatuit un alt consultant , pe baza unui inscris. Daca nu va intelegeti la suma ceruta de el se va ajunge la proces. Din cate imi dau seama omul vrea bani de la dv. dar atentie sa nu va tarasca apoi in proces. Pt . asta este necesar inscrisul pe care va recomand sa-l faceti la un notar.
In completarea celor scrise mai inainte va sfatuiesc sa aveti grija suma pe care a pretinde. In asemenea situatii sunt multi santajisti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar, mediator sau politie in caz de accident de circulatie? ngs ngs buna ziua...am stat..am citit..am sunt..si am auzit \\"n+1\'\' pareri. exista speta: accident rutier pe trecere de pietoni, victima ranita usor, nicio zi de ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
Intelegere cu victima unui accident aurel.niculae aurel.niculae Buna ziua, in urma cu un an am accidentat un pieton care traversa pe trecerea de pietoni. In urma accidentului a avut 50 zile de internare. Victima a depus ... (vezi toată discuția)