avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... drept la licitatie!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

drept la licitatie!

Am imprumutat pe cineva cu 7700 lei si am facut contract de bunuri mobile fara deposedare, omul girand cu masina nu mi-a platit si i-am scos masina la licitatie insa eu i-am m-ai dat un imprumut inainte dar nu a fost trecut in acte si cand mi-a dat banii 6000 lei a facut o hartie de el la mana in care a scris ca mi-a dat parte de imprumut si atat fara sa specifice ce imprumut si eu am semnat am zis ca a vrut sa o aiba el asa la mana hartia.Insa cand i-a spus executorul jud sa plateasca suma ce mio datora plus dobanda penalizatoare el a scos hartia si a zis ca e ca o chitanta si ca e parte din imprumutul ce mi-l datora si ca trebuie sa-mi mai dea ce mi-a mai ramas.Atunci executorul a luat-o ca pe o chitanta spunand ca pot fi acuzat de camatarie si ca trebuie sa-mi iau ce mi-a mai ramas acum a ramas sa se vanda masina.Va intreb daca se poate sa i-au toti banii cand se vine masina fara sa se i-a in considerare hartia aceea si numai dupa aceea daca vrea sa ma dea in judecata sau daca pot sa licitez eu la masina cu banii care mi datoreaza?
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 12:32, 11 Iunie 2010
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumut cu chitanță de mana cosinus30 cosinus30 Un prieten mi-a cerut sa-i imprumut o anumita suma de bani timp de trei luni, spunand ca o sa-mi dea lunar o anumita dobanda, iar dupa 3 luni imi restituie ... (vezi toată discuția)
Bani imprumut cu acte la notar nutujean nutujean Buna,in luna Iunie 2010 am dat niste bani cu imprumut la o persoana (6000 euro) cu conditia ca in decembrie 2010 sa mi inapoieze 8000 euro cu acte ... (vezi toată discuția)
În legătură cu un caz mai dificil: împrumut între persoane fizice cu garanție imobiliară, neachitat. ce șanse de recuperare sunt, dacă debitorul are martori falși că a plătit? Jitaru1982 Jitaru1982 Tatăl meu a dat o sumă de bani prin notar la o persoana care a girat cu casa ...persoana nu a mai dat niciun ban mințind diferite chestii ca va face rost ... (vezi toată discuția)