Am imprumutat pe cineva cu 7700 lei si am facut contract de bunuri mobile fara deposedare, omul girand cu masina nu mi-a platit si i-am scos masina la licitatie insa eu i-am m-ai dat un imprumut inainte dar nu a fost trecut in acte si cand mi-a dat banii 6000 lei a facut o hartie de el la mana in care a scris ca mi-a dat parte de imprumut si atat fara sa specifice ce imprumut si eu am semnat am zis ca a vrut sa o aiba el asa la mana hartia.Insa cand i-a spus executorul jud sa plateasca suma ce mio datora plus dobanda penalizatoare el a scos hartia si a zis ca e ca o chitanta si ca e parte din imprumutul ce mi-l datora si ca trebuie sa-mi mai dea ce mi-a mai ramas.Atunci executorul a luat-o ca pe o chitanta spunand ca pot fi acuzat de camatarie si ca trebuie sa-mi iau ce mi-a mai ramas acum a ramas sa se vanda masina.Va intreb daca se poate sa i-au toti banii cand se vine masina fara sa se i-a in considerare hartia aceea si numai dupa aceea daca vrea sa ma dea in judecata sau daca pot sa licitez eu la masina cu banii care mi datoreaza?