Buna ziua.
Am un copil de 11 ani,rezultat in urma unui concubinaj de 5 ani. Acum 10 ani,pe cand copilul avea un an,ne-am despartit.Nu am stiut nimic de el timp de 7 ani (si nici nu mi-am dorit) dar dorind sa ies cu copilul din tara,nu am putut.L-am dat in judecata,am obtinut incredintarea minorului si pensia alimentara,1/4 din sal.minim,pt ca nu stiam unde sta,unde lucreaza,nu s-a prezentat la nici un termen de plata.Aceasta pensia nu o plateste.O data pe an depun o plangere (avocatul o face,nu cunosc procedura,dosarul e de abandon),urmeaza drumuri la politie,declaratii,telefoane,avocat platit,etc.Apoi plateste restanta.Intre timp i-am aflat domiciliul,nu lucreaza,ma rog.
Acum 2 sapt. din nou i-am depus plangere,imi datoreaza 1200 ron,avea termen pana azi,dar mi-a trimis prin posta doar 500.Eu trebuie sa ma prezint azi la politie sa imi retrag sau nu plangerea.Normal,av spune sa nu o retrag pana nu voi avea suma completa.Dar tot trebuie sa ma deplasez pt declaratii.
Intrebare mea:cum pot pune capat acestor plimbari (lucrez in 3 ture,mi-e dificil),m-am saturat de platit avocati (mare parte din banii recuperati se duc acolo)? Sa renunt la pensie? -adica sa nu mai depun plangeri? Fostul concubin a avut o gramada de datorii pe care tot eu le-am platit cand aplecat,7 ani nu mi-a platit nimic,etc-parca nu l-as lasa asa,dar nici nu pot continua asa.
Multumesc