avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot afla o sentinta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot afla o sentinta

Buna ziua

Ma judec cu un asociat, la termen nu m-am prezentat pe situl Tribunalului apare in dreptul termenului de Incheiere iar un alt termen nu mai este precizat, pentru a afla sentinta trebuie sa ma duc personal la Tribunal dar vreau sa stiu trebuie sa fac o cerere sau ma duc pur si simplu la arhiva cu buletinul si cer sa vad ce s-a hotarat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 17 Mai 2010
Mergeţi mai bine personal la arhivă, acolo aflaţi toate datele precum şi dacă este redactată sentinţa, cum o puteţi lua etc.
Daca v-ati uitat pe site/ul tribunalului si nu apare un alt termen, in cazul in care se amana judecarea si nici `hotarat`, in cazul in care s/a judecat, poate v-ati uitat prea devreme. Dupa fiecare termen de judecata, doar a doua zi, sau chiar a treia , grefierul poate face mentiunile.
Contactati personal serviciul registratura sau grefa ,care va pot comunica informatii actualizate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petit/certificat de grefa michi michi imi explica si mie cineva intelesul acestor termeni? cum pot obtine certificatul de grefa? Va multumesc (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta civila condilioglu condilioglu Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot sa cer legalizarea si investirea cu titlu executoriu a unei sentinte, dupa ce apelul a fost anulat ca netimbrat din vina ... (vezi toată discuția)
30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)