avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot afla o sentinta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot afla o sentinta


Buna ziua

Ma judec cu un asociat, la termen nu m-am prezentat pe situl Tribunalului apare in dreptul termenului de Incheiere iar un alt termen nu mai este precizat, pentru a afla sentinta trebuie sa ma duc personal la Tribunal dar vreau sa stiu trebuie sa fac o cerere sau ma duc pur si simplu la arhiva cu buletinul si cer sa vad ce s-a hotarat?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 17 Mai 2010
Mergeţi mai bine personal la arhivă, acolo aflaţi toate datele precum şi dacă este redactată sentinţa, cum o puteţi lua etc.
Daca v-ati uitat pe site/ul tribunalului si nu apare un alt termen, in cazul in care se amana judecarea si nici `hotarat`, in cazul in care s/a judecat, poate v-ati uitat prea devreme. Dupa fiecare termen de judecata, doar a doua zi, sau chiar a treia , grefierul poate face mentiunile.
Contactati personal serviciul registratura sau grefa ,care va pot comunica informatii actualizate
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petit/certificat de grefa michi michi imi explica si mie cineva intelesul acestor termeni? cum pot obtine certificatul de grefa? Va multumesc (vezi toată discuția)
Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
30 zile apel mirceani mirceani Am castigat un proces la judecatorie impotriva unei primarii. Judecatoria a expediat hotaratea instantei cu stampila postei 17 martie. Stampila de primire a ... (vezi toată discuția)