avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CHEMARE IN JUDECATA A ANGAJATORULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CHEMARE IN JUDECATA A ANGAJATORULUI

Va rog sa-mi spuneti care este procedura de chemare in judecata a angajatorului si cum se formuleaza cererea pentru urmatoarele:
-refuzul platii ajutorului de nastere;
-refuzul platii concediului medical de sarcina si lauzie pe motiv ca l-a primit in data de 6 a lunii urmatoare (precizez ca este vorba de un certificat medical duplicat pe care l-am trimis prin curier in data de 5 a lunii urmatoare deoarece primul certificat medical a fost "pierdut"de angajator);
-desfacerea contractului individual de munca in baza art 65 (1) din Codul muncii la data la care eu am cerut suspendare conform art. 51 a).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 14:48, 17 Mai 2010
trebuie sa depuneti o CONTESTATIE adresata presedintelui tribunalului.(tribunalul de pe raza dvs de domiciliu, sectia litigii de munca)
la contestatie va trebui sa atasati copii ale actelor pe care le aveti si care sustin cele contestate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca TORCARIUELENA TORCARIUELENA AM FOST ANGAJATA LA POSTA ROMANA ,TIMP DE 7 ANI DE ZILE NU AM AVUT NICI O PENALIZARE SAU SANCTIUNE.CU 2 LUNI IN URMA MI-A IESIT LIPSA IN GESTIUNE PE CARE L-AM ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi dati un sfat marryy_lm marryy_lm Sotul meu se afla in urmatoarea situatie: a lucrat de 40 de ani ,neintrerupt ,in aceeasi unitate cu contract de munca pe durata nedeterminata. Vineri ,i s--a ... (vezi toată discuția)
Contestie avertisment disciplinar mihu76 mihu76 buna ziua.lucrez in comert la o firma cu renume.datorita faptului ca sunt in proces cu fima respectiva,la inceputul lunii martie angajatorul mi-a adus la ... (vezi toată discuția)