avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacerea contractului de munca

AM FOST ANGAJATA LA POSTA ROMANA ,TIMP DE 7 ANI DE ZILE NU AM AVUT NICI O PENALIZARE SAU SANCTIUNE.CU 2 LUNI IN URMA MI-A IESIT LIPSA IN GESTIUNE PE CARE L-AM DEPUS DIN BUZUNARUL MEU.AM FOST SUSPENDATA 5 ZILE URMAT DE UN CONVOCATOR SI SA DECIS DESFACEREA CONTRACTULUI DE MUNCA . CE MA SFAUITI SA FAC DACA ACTIONEZ LA TRIBUNAL AS AVEA SANSE DE A-MI RECAPATA SLUJBA PT CA CONSIDER CA MASURA LUATA ESTE PREA DRASTICA?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 22 Octombrie 2010
Formulati contestatie impotriva deciziei de desfacere a contractului
de munca la tribunalul in raza caruia aveti domiciliu, la sectia litigii de
munca.
In litigiiile de munca sarcina probei revine angajatorului, dar va
trebui sa faceti si dvs probe care sa ateste ca decizia este nelegala.
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
Daniel Coman, Avocat
Contestatia o depuneti in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de desfacere a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara mircea_m mircea_m Am fost convocat pentru cercetare disiplinara, după o săptămână mi-a fost inmanata decizia de sancționare disciplinară (desfacerea disciplinară a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la cerere Herra_ Herra_ Am intocmit o decizie de incetare CIM (LA CERERE). Comunicarea in REVISAL se incadreaza in termen \\\\"la data luarii la cunostinta a evenimentului care a ... (vezi toată discuția)
Demisie ignorata gigelas gigelas Buna seara, Un angajat,care nu primea salariul la timp,a decis sa demisioneze invocand art.81 alin.(8) - din vina angajatorului. A depus demisia,insa ... (vezi toată discuția)