avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de propietate

In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu si fratii mei suntem mostenitori. Un verisor, din partea tatalui, ne cere copii la certificatul tatalui nostru de deces si dupa buletinele noastre, sa poata face un titlu de propietate pentru a putea deschide succesiunea. Poate sa-si faca titlul de propietate direct pe numele lui,incat noi sa nu mai avem dreptul la nimic?
Cel mai recent răspuns: Carmen - alina Epure , Avocat 18:55, 17 Mai 2010
Daca ar fi vrut sa va inlature de la mostenire nu ar mai fi cerut acte de stare civila.
Va recomand totusi, pentru siguranta, sa cereti detalii privitoare la, Biroul Notarului Public unde urmeaza a fi deschisa succesiunea si sa incercati sa contactati notariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)
Succesiune, iesire din indiviziune dorel13 dorel13 Am un titlu de proprietate emis pe lg18, pe numele bunicului care era decedat cand s-a emis titlul si pe titlu sunt trecuti fiii bunicului care au decedat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune parinti ! nleanca nleanca Buna ziua. Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati in problema care o intampin: suntem 2 frati In anul 2012 am facut succesiunea dupa tatal meu care a ... (vezi toată discuția)