avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general IMPUTERNICIRE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

IMPUTERNICIRE

Am nevoie de vreo imputernicire in plus de la administratorul firmei sa o inregistrez undeva daca sunt angajata ca si contabil cu CIM pentru a putea semna actele? Sau e de ajuns CIM cu fisa postului atasata?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:47, 17 Mai 2010
depinde ce acte vreti sa semnati.Pt.cele strict contabile, nu va trebuie imputernicire.Pt.contracte, asigurari si reletia cu banca ,in unele cazuri se solicita imputernicire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)
Imputernicire vs. fisa postului - marturie mincinoasa? Miuu13 Miuu13 Buna ziua, In situatia in care, in instanta am declarat sub juramant faptul ca \"nu detin imputernicire pentru a semna contracte/acte aditionale incheiate ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzata penal de nereguli in contabilitate? angela.o angela.o As avea o intrebare. Am fost angajata ca si economist la o firma si din motive care tin strict de directorul firmei, nu am putut depune bilantul la timp. Am ... (vezi toată discuția)