avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... apartament
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

apartament

un apartament in posesia unei firme poate fii vandut unei persoane fizice?care sunt pasii de urmat si unde trebuie sa ma interesez dak se poate si dupa cati ani........va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: pishtaru , utilizator 21:05, 17 Mai 2010
Da, se poate perfecta aceasta vanzare, iar actele de regula se intocmesc la notariat si nu exista un termen expres cu privire la durata ( timpul de cand acesta se afla in patrimoniul societatii ).
Trebuie convocata AGA sa se supuna aprobarii si deasemenea sa fie desemnata persoana care reprezinta societatea la vanzarea bunului imobil.
La notar trebuie sa aveti un certificat constatator de la registru.
am inteles ca nu poate fi vandut decat dupa 3 ani deoarece firma ar putea avea datorii....si in aceasta situatie se aplica "Legea 85/2006 privind procedura insolventei"...si se pot anula toate tranzactiile din urma cu 3ani.Va rog sfatuiti`ma! daca imi asum vreun risc in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare documente catre proprietar Constantinescu Mihaela Constantinescu Mihaela Buna ziua, Am marea rugaminte la voi sa ma ajuti intr-o situatie din care nu stiu daca pot iesi.Ca si societate comerciala, am delegat o persoana in ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de catre o firma in insolventa mirceacomsa mirceacomsa Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achiziona un bun de la o firma care este in insolventa. A fost numit un administrator judiciar, prin intermediul caruia ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui apartament pishtaru pishtaru am inteles ca un apartament pe firma nu poate fi vandut unei persoane fizice decat dupa 3 ani deoarece firma ar putea avea datorii....in aceasta situatie se ... (vezi toată discuția)