avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... achizitionarea unui apartament
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

achizitionarea unui apartament

am inteles ca un apartament pe firma nu poate fi vandut unei persoane fizice decat dupa 3 ani deoarece firma ar putea avea datorii....in aceasta situatie se aplica "Legea 85/2006 privind procedura insolventei"si se pot anula toate tranzactiile din urma cu 3ani si as avea astfel neplacuta supriza sa raman fara proprietate. fara sa stiu ceva din toate aceste detalii am dat un acont pentru achizitionarea apartamentului. Va rog sfatuiti-ma! cum ar trebui sa procedez pentru a avea siguranta?
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 23:09, 17 Mai 2010
Buna ziua,

informatia pe care o prezentati nu este reala, daca nu este insotita de anmite precizari.
Numai ANUMITE acte pot fi anulate pe ultimii 3 ani de la faliment. Cata vreme dvs ati fost de buna credinta, pretul a fost corect iar vanzarea este reala, nu va faceti griji.
Totusi, in cazul in care s-ar pune problema anularii unui asemenea act nu mergeti la dosar fara asistenta juridica.

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui apartament pishtaru pishtaru apartamentul, a fost inregistrat pe firma unui italia.acesta a vandut apartamentul sotiei,conform legii 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ... (vezi toată discuția)
Apartament pishtaru pishtaru un apartament in posesia unei firme poate fii vandut unei persoane fizice?care sunt pasii de urmat si unde trebuie sa ma interesez dak se poate si dupa cati ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri mirela_man mirela_man Daca am achizitionat pe firma , care acum este insolventa, un apartament care nu este platiti in totalitate la banca, il pot vinde in mod normal fara a- scoate ... (vezi toată discuția)