avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cesionare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cesionare firma

Am o problema , in ianuarie am observat pe portalul trbunalului ca firma mea este in dizolvare ceruta de ORC! Am fost si m-am interesat de ce si mi-au spus ca nu este depus bilantul din 2006. Am depus bilantul imediat ! Am primit confirmarea , si am intrebat daca voi mai avea probleme si mi-au spus ca nu ! in aceeasi perioada am suspendat activitatea si am inchis un punct de lucru , la acre am primit solutionarea favorabil. Am stat linistita!
Acum o sapt a vrut sa cesionez actiunile si a fost respinsa mentiunea pe motiv ca firma este dizolvata!
Mai nou am aflat tot azi ca am avut proces cu o institutie care imi cere falimentul (banca) la care am un teren ipotecat !
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca mai pot cesiona partile catre o alta persoana !Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:41, 17 Mai 2010
Daca ati depus bilantul inlauntrul termenului de recurs trebuia sa declarati recurs, sa faceti dovada depunerii acestuia s sa solicitati respinerea cererii de dizolvare. Neprocedand astfel ati lasat sentinta de dizolvare sa ramana definitiva si din acest motiv societatea apare ca fiind radiata.
Dar eu nu am primit nimic , am facut azi o cerere la registru sa vad hotararea ! Ma duc maine sa o iau
Eu vreau sa cesionez partile ! Ce ma sfatuiti sa fac ?
justicemn a scris:

Daca ati depus bilantul inlauntrul termenului de recurs trebuia sa declarati recurs, sa faceti dovada depunerii acestuia s sa solicitati respinerea cererii de dizolvare. Neprocedand astfel ati lasat sentinta de dizolvare sa ramana definitiva si din acest motiv societatea apare ca fiind radiata.

este mentionata o hotarare de dizolvare judiciara cf. art.237 din Legea nr. 31/1990
Incercati un recurs peste termen.
Asta am sa fac maine , dar problema mea mare este daca pot sa mai cesionez firma daca am si proces de faliment?

Alte discuții în legătură

Cesionare firma nicolaus nicolaus Am o problema , in ianuarie am observat pe portalul trbunalului ca firma mea este in dizolvare ceruta de ORC! Am fost si m-am interesat de ce si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Nedepunere bilant 2008 la orc - dizolvare? oanamitica oanamitica Problema mea se refera la faptul ca nu am depus bilantul pentru o societate la termen, ne-a venit de la Tribunal citatie cu termen pe 22 noiembrie, data postei ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea unui srl michelle29 michelle29 Buna ziua! Am si eu nevoie de o mica lamurire.....am un srl in care sunt asociat si administrator 50%....asociatul meu a convocat AGA cerind dizolvarea ... (vezi toată discuția)