avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

femeie agresata, doresc sa divortez, dar sotul nu este de acord

aseara sotul meu m-a batut, dar pana dimineata au trecut cucuiele. am sunat la politie, dar el este linistit pt ca stie ca fara certificat medico legal nu pateste nimic. precizez ca este politist si tot timpul ma face atenta ca el cunoaste legea mai bine ca mine si ca nu se dovedeste agresiunea asa simplu cum cred eu. am un opil de 7 luni. vreau sa divortez, dar el mi-a zis ca nu va fii de acord cu divortul si ca imi va face viata un cosmar, plus ca va lupta sa obtina custodia copilului. ce sa fac? cat timp poate dura un divort in cazul meu?

am uitat sa spun ca m-a batut de mai multe ori si de fiecare data mi-a spus ca nu o sa ii faca nimeni nimic pentru ca doar noi am fost de fata cand m-a batut.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:06, 18 Mai 2010
adutescu a scris:

@Indines
Oricat de mare ar fi coruptia in tara asta si nepotismele si relatiile de colegialitate...dar o infractiune ramane infractiune, chiar daca e savarsita de un politist. Daca data viitoare o omoara? E inutil sa se sesizeze politia, ca doar e un coleg de-al lor?


De acord, tocmai de aceea i-am sugerat sa vorbeasca cu sefii sotului politist. Colegii intre ei, sunt in cardasie si aproximativ toti sunt precum Garcea. Din dosarele unei instante, gasesti ca 70% asa sunt. I-am sugerat sa vorbeasca cu un avocat pentru a o ajuta. Femeia este intimidata de atitudinea si tupeul unui astfel de sot.
roxanel a scris:


procesul penal ar tine in loc civilul,


numai in acelasi tip de raspundere, un dosar de divort cu siguranta nu va fi suspendat pana se stabileste irevocabil daca sotul se face sau nu vinovat de savarsirea unei infractiuni.

de asta e frumos dreptul, ne face sa mai si gandim...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune ATELOCIN ATELOCIN Buna, am si eu o probl. am fost agresata de sot si vreau sa intentez divort ( inca nu am facut-o), iar acum a luat copilul si a plecat cu el la tara la ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si intimidare puffy_buffy puffy_buffy Buna dimineata.De ceva timp am intrat intr-o relatie,din care acum nu mai pot iesi.Primesc mesaje de amenintare,de intimidare,sunt agresata atat fizic cat si ... (vezi toată discuția)