avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune pe legea insolventei?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune pe legea insolventei?

am pierdut un proces ce avea ca obiect pretentii banesti, o decizie a ramasa definitiva si irevocabila a Tribunalului. Ne mai putem indrepta impotriva debitorului printr-o cerere deschisa pe Legea Insolventei? Se poate? Sau opereaza autoritatea de lucru judecat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 14:58, 5 Aprilie 2007
interpretari...... dar acestea sunt doar ale noastre ca instanta le da pe ale ei......


Eu spun ca nu se poate, dar as vrea totusi sa stiu care e motivatia hot irevoc, texte de lege pe care s-a intemeiat actiunea...
In principiu sunt de acord ca nu e exigibila creanta. Da' de exemplu daca s-a respins ca nu ajunsese la scadenta, dupa scadenta se poate introduce (exceptiile sunt rare si stricte).

corect!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa DAIANA_ DAIANA_ Potrivit legii, insolventa sau falimentul reprezinta acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor ... (vezi toată discuția)
Procesele aflate pe rol in momentul in care incep procedurile de insolventa / reorganizare ContSters74938 ContSters74938 Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla pentru cei avizati, dar la care eu nu am reusit sa gasesc raspuns nicaieri. Ce se intampla cu procesele cu ... (vezi toată discuția)
Motivare in drept !!! ajutor! DAIANA_ DAIANA_ Rugaminte urgenta!!! O firma a fost dizolvata la cererea O.R.C.-ului, pt nedepunere bilant 2 ani consecutiv. Dupa ramanerea irevocabila a hotararii de ... (vezi toată discuția)