avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Buna !
Am si eu o intrebare.
Preavizul in cazul concedierii( 20 zile lucratoare) se socoteste incepand cu ziua in care salariatul a semnat instiintarea ca i se restructureaza postul sau cu ziua urmatoare semnarii acestui act?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 10:00, 18 Mai 2010
Se poate cu ambele date. In prima varianta ar fi bine sa semneze la prima ora si nu la terminarea programului.
~ Conținut șters la cerere ~
nu se iau in calcul ziua in care incepe si cea in care se termina perioada de preaviz!
Cu ziua urmatoare semnarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. in cazul desfiintarii postului din motive neimputabile ... lavi05 lavi05 Buna seara. In cazul desfiintarii postului din motive neimputabile angajatului, in cazul in care se oferă alternative \"neacceptabile\"( perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Calcul preaviz concediere Alexandra-S29027 Alexandra-S29027 Buna ziua, Am intocmit o notificare de preaviz - 20 zile- Concediere cf art. 65 - post desfiintat- in data de 13.07 ac. Tot in 13.07.2015 i-a fost si ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului,concedierea lory98 lory98 Sunt chemata la servici pentru a-mi semna demisia din partea angajatorului pe motiv ca se desfiinteaza postul.Momentan sunt in concediu de odihna trimisa ... (vezi toată discuția)