avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. In cazul desfiintarii postului din motive ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. In cazul desfiintarii postului din motive neimputabile ...

Buna seara. In cazul desfiintarii postului din motive neimputabile angajatului, in cazul in care se oferă alternative "neacceptabile"( perioada determinata sau salariul mult mai mic decat cel initial) ,angajatul mai poate contesta decizia de concediere su deciderea desfiintarii? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 24 Noiembrie 2024
In cazul in care se accepta noul post , atunci nu mai exista decizie de concediere si act aditional de modificarea functiei si salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post - ce drepturi am? kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)
Schimbarea perioadei din nedeterminata in determinata kreattor kreattor Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavostra deoarece ma aflu intr-o incurcatura si am impresia ca se profita de cineva pe fondul necunoasterii codului ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea postului kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)