avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... proces juridic
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

proces juridic

acum ceva timp am avut un proces cu o societate mai exact in 2007 si am o proprire pe contul de la banca si as vrea sa stiu cum aflu adresa sau cum pot lua legatura cu executorul .pt ca firma care m a dat in judecata e in faliment .cum sa rezolv problema . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 10:06, 18 Mai 2010
Daca firma e in faliment, luati legatura cu lichidatorul judiciar care a fost desemnat in cauza; el va poate da aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul restant de la o firma falimentara dointza dointza Buna ziua, Am lucrat la o firma care a intrat in faliment am avut proces in urma neplatii salariilor restante , litigiul de munca s-a incheiat mi s-a dat ... (vezi toată discuția)
Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata aioaneicezar aioaneicezar In perioada 1999-2010 am lucrat la o firma privata, firma fiind aproape falimentata am plecat in alta parte. Nu demult am aflat ca doar 2 ani din cei 11 au ... (vezi toată discuția)
Am un apartament ipotecat din 2000 si am platit pina in 2004, si nu am primit nimic de la banca ca a dat faliment scatalin scatalin Am luat un inprumut de la o coooperativa de credit banca potulara ,,,,,,,tip CAR,am depus la ei 16 mil si am luat 40 mil in anul 2000 banca a fost preluata de ... (vezi toată discuția)