avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rstructurare post inainte de a intra in CCC,poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rstructurare post inainte de a intra in CCC,poate reveni angajatorul asupra deciziei de restructurare?

Buna ziua,
Anul trecut inainte de a intra in CCC am primit de la angajator notificare preaviz si decizie de restructurare a postului,din motive economice (restructurare individuala).Am apucat sa fac doar 2 zile din acest preaviz apoi am intrat in CCC.
Am lucrat 12 luni in ultimii 2 ani,deci beneficiez de CCC,dar mi-am gasit un loc de munca si as vrea sa ma duc la acest loc de munca.
Teoretic:ma duc la actualul loc de munca imi fac perioada de preaviz,intru in somaj (macar cateva zile,ca noul angajator sa ma preia din somaj).
Intrebare:poate actualul angajator sa renunte la restructurarea preavizului,daca eu am primit aceste documente si teoria de mai sus sa nu es mai intample?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:49, 18 Mai 2010
Ati primit raspunsuri in data de 13 mai.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la serviciu din ccc,dar postul este restructurat florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Anul trecut in luna iunie am primit decizie si notificare ed restructurare a postului,eu eram gravida la acea perioada (i-am instiintat in scris), ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie ccc montemonte70 montemonte70 Buna ziua mai sunt in prenatal pana pe 3 octombrie 2014 dupa care seful meu vrea sa imi incheie contractul pe perioada nedeterminata...pot sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Restructurare post inainte de a naste florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am nascut in septembrie 2009,dar inainte sa intru in prenatal angajatorul mi-a restructurat postul,in temeiul art.58 coroborat cu art 65 si 66 din ... (vezi toată discuția)