avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se intampla cu inlocuitoarea mea.....in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se intampla cu inlocuitoarea mea.....in cazul reveniri mele la servici?

Am un baietel de 11 luni si sunt in concediul pentru cresterea copilului.As dori sa revin in campul muncii insa va rog sa imi spuneti ce se intampla cu persoana care este in locul meu? Daca eu incep serviciul acea persoana poate beneficia de concediul medical sau concediul de odihna pe luni in care a lucrat? Are 13 luni lucrate . Poate lua somaj? va multumesc anticipat pantru tot...
Cel mai recent răspuns: TANASE SIMONA , utilizator 10:36, 18 Mai 2010
MULTUMESC. SANATATE SI DUMNEAVOASTRA SI FAMILIEI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa expirare contract pe perioada determinata anyana3 anyana3 Buna ziua, Pot beneficia de somaj la expirarea contractului pe perioada determinata de 1 luna in cazul in care acesta nu se poate prelungi ? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la un an sau 2 ani lauraoradea lauraoradea buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt angajata pe o perioada determinata (ca si functionar public) si anume pana in decembrie ... (vezi toată discuția)
Sfarsitul concediului pentru cresterea copilului ecaterina23 ecaterina23 buna ziua.la sfarsitul lunii septembrie copilul implineste 2 ani si se termina concediul pentru cresterea copilului.as vrea sa stiu ce am de facut daca nu ... (vezi toată discuția)