avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale partener strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

partener strain

daca am dat marfa la o firma din exterior si nu imi mai incasez banii cum fac demersurile legale; care este legislatia specifica ms
Cel mai recent răspuns: 18bubu , utilizator 10:03, 19 Mai 2010
puteti actiona in judecata firma straina la o instanta competenta romana, iar hotararea judecatoreasca obtinuta poate fi recunoscuta apoi in strainatate, putand astfel sa faceti executarea firmei straine.
sau mai simplu si mai ieftin ... rusi isi fac treaba mereu ........2000 de euro si iti aduce si bani si pe el
da bravo asa ar trebui da suntem totusi seriosi de aia o si luam de la multi da pot deci sa fac concilieri pe 720 nu?
si recunoasterea hotararii in strainatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere a datoriei magyari magyari Am o problema putin mai ciudata. Firma A a livrat regulat firmei B flori, insa aceste livrari s-au facut fara a exista vreo comanda sau un contract in forma ... (vezi toată discuția)
Factura scadenta neplatita turkn turkn Ce pot face in conditia in care am de recuperat de la o firma suma de 5.000 lei(cv unei facturi pentru serviciile pe cere i le-am prestat),iar firma ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / inselatorie de catre o societate comerciala decomeuble decomeuble Buna ziua, Avem o problema: in urma cu 2 luni am dat o comanda si un avans de 60% societatii sc vip expert design srl, din Arges pentru o usa sectionala, ... (vezi toată discuția)