avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Buna ziua ma numesc Daniel,cineva mi-a propus sa fac un imprumut bancar doar pe baza de buletin.....am acceptat,mi-a cerut 1500 de euro,daca fac un auto-denunt ce sanse am sa imi recuperez banii sau sa ai trimit in judecata de respectivii,baiatu e de la AlphaBank
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:03, 19 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul formului si nu postati denumiri operatori bancari
2-Detaliati justificarrea impunerii sumei de 1500 euro si cum probati acordarea respectivei sume
3-Daca apreciati ca detineti probe temeinice in sustinerea acuzelor,puteti formula plangere la parchet/politia responsabila,impotriva celui care sustineti ca va prejudiciat
Nu cred ca este vorba de infractiunea de inselaciune, insa puteti contacta un avocat care sa va asiste.
Puteti in consecinta de cauza, sa sesizati DIICOT, pentru ca s-ar putea sa nu fiti singura persoana care sa fi fost astfel abordata.
La o prima vedere pare a fi mai mult luare de mita concomitent cu dare de mita. Mituitorul nu se pedepseste daca denunta autoritatii fapta, in anumite conditii.
Bine, acum nu fugiti direct la sectie ca sa faceti autodenuntul:) Luati legatura cu un avocat pentru a expune toate detaliile faptei si abia apoi faceti (sau nu) autodenuntul!
Competenta de solutionare revine D.N.A. (in conditiile in care se pastreaza incadrarea data de mine).
P.S. Daca mai oferiti si alte detalii poate va putem ajuta mai mult.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Cre ca ar trebui sa dat mai multe amnunte pentru a putea sesiza corect incadrarea juridica,dar si pentru a primi sfaturi in masura sa va ajute in mod efectiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de influenta?! monalisaalina monalisaalina Am o rugaminte:daca i s-a dat cuiva o suma de bani substantiala pt a interveni la o institutie(unde nu era angajat)insa cunostea....se poate dovedi cu martori ... (vezi toată discuția)
La ce infractiune se incadreaza fapta? burgcrist burgcrist Sint angajat la o societate si am facut un transfer (intra in atributiile de servici) cu premeditare de la o pers fizica X catre alta pers fizica Y, fara ca ... (vezi toată discuția)
Santaj hoream hoream Sunt subiectul unui santaj. Sunt santajat de catre asociatul meu sa renunt la toate drepturile mele in firma ca altfel face un denunt cum ca un alt prieten ... (vezi toată discuția)