avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura cu TVA, chiar daca emitentul e neplatitor de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura cu TVA, chiar daca emitentul e neplatitor de TVA

Buna ziua, este in regula sa primim facturi model cu TVA, de la furnizori chiar daca sunt neplatitori de TVA, noi, firma, fiind platitor de TVA.
In mod normal daca sunt neplatitori de TVA trebuie sa foloseasca facturi speciale care sa nu contina coloana referitoare la TVA.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
www.lex-brasov.ro
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie la limita proprietatii condretc condretc buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este limita minima la care se poate construi o anexa ( adapost animale, magazie) fata de gardul vecinului. mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita chiriasi gglaza gglaza Buna ziua am urmatoarea problema pe care nu stiu cum s o abordez mai departe : - am avut inchiriata unei firme straine ( CEZ ) o vila , ... (vezi toată discuția)
Depunere carte de munca itm ionela11 ionela11 Buna ziua! Va rog daca are cineva un model de adresa de inaintare catre itm pentru depunerea unei carti de munca de catre o persoana fizica, sau cum ar trebui ... (vezi toată discuția)