avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie la limita proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie la limita proprietatii

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este limita minima la care se poate construi o anexa ( adapost animale, magazie) fata de gardul vecinului.
mentionez ca pe terenul vecinului nu este inca nici o constructie, dar urmeaza sa construieasca
multumesc
Consultati codul civil, la art. 610-615.
Acolo veti gasi toate detaliile.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
www.lex-brasov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare optima extravilan nea_Nelu nea_Nelu Buna ziua Doresc sa construiesc pentru mine si familia mea o mini-ferma care sa cuprinda casa familiala, garaj/magazie, pivnita, o mica balta (cca50mp), ... (vezi toată discuția)
Magazia vecinului pe gardul meu dianacj dianacj Vecinul meu a cumparat casa care este mai jos cu un nivel ca si curtea mea.Ne desparte un zid de piatra iar el s-a folosit de zidul meu pt.asi face o magazie, ... (vezi toată discuția)
Constructie pe proprietatea mea , de catre vecini Poncia Poncia Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu un gard construit cu soclu de beton, impreuna cu vecinul, la care am contribuit financiar amandoi si pe care ... (vezi toată discuția)