avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tatal in cic 1 si cic 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tatal in cic 1 si cic 2

Buna ziua!
sutem (eu si sotul) in urmatoarea situatie
- avem un bebe de 1 an si 4 luni. eu sunt in cic din mai 2009- expira 23.01.2011
-sotul meu a lucrat cu carte de munca pana in iulie 2009, acum are contract cu casa de pensii.
Intrebari
- poate intra sotul in cic ? mentionez ca are lucrate 12 luni inaintea nasterii copilului.
- daca apare bebe 2 dupa ce primul copil face 2 ani dar la o dif de 1 ,2 luni cum se va calcula indemizatia in cazul tatalui pentru bebe 2. POate el intra din cic1 in cic 2?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:43, 21 Mai 2010
1. Abia acum am inteles ce vreti sa faceti.
2. Da, se poate face cum ziceti dvs. dar sa nu fugiti dupa doi iepuri ca... nu se stie.
3. Dupa ce primiti decizia de incetare a suspendarii CIM puteti sa instiintati, in scris, ca sunteti insarcinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, restructurare, indemnizatie bebe2 bebe2 Buna ziua, Vin cu cateva intrebari: Ma aflu in concediu pt crestere copil de pana la 2 ani si primesc o indemnizatie de 1200 ron. Daca sunt insarcinata si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind intrarea din cic1 in prenatal si cic2 giugiuc giugiuc Buna ziua,numele meu este Mariana si as avea si eu nevoie de cate va lamuriri....momentan sunt in CIC1 pana pe 5.08.2012 si sunt insarcinata cu al doilea bebe ... (vezi toată discuția)